Hoogste spaarrente

Het maakt niet uit waar u voor spaart, voor een speciale gelegenheid of gewoon voor later, u wilt graag de hoogste spaarrente. Logisch, want op deze manier groeit uw spaargeld het hardst! Wij zetten rentetarieven van diverse banken op een rij voor u, zodat u snel de hoogste spaarrente kunt vinden.

Hoge en verantwoorde spaarrente

U wilt niet alleen uw spaargeld laten groeien met rente, maar ook zeker weten dat de bank waarvoor u kiest verantwoorde investeringen doet? U kunt op onze site ook de ethiekscore van elke bank bekijken. Zo weet u of de bank van uw keuze transparant communiceert en uw spaargeld belegt met oog voor mens en milieu. Dat is immers minstens zoveel waard als de hoogste spaarrente.

Uw geld vastzetten levert de hoogste spaarrente op

Wellicht kent u de term deposito sparen al. Dit is een bijzonder vorm van sparen, waarbij uw spaargeld voor een langere tijd vastgezet wordt. In ruil daarvoor krijgt u een hogere spaarrente dan op een ‘open’ spaarrekening. Houd er rekening mee dat u niet zomaar uw geld kunt opnemen als u voor een deposito rekening kiest.

Welke bank biedt de hoogste rente?

Niet alleen de hoogste spaarrente is belangrijk bij het maken van uw keuze, maar ook de ethiekscore van de bank en de voorwaarden die gesteld worden bij elke spaarvorm. Op onze site kunt u eenvoudig de hoogste spaarrentes van verschillende banken met elkaar vergelijken. Zo kunt u op basis van onafhankelijke informatie de bank kiezen die het beste aansluit bij uw wensen en eisen. U kiest zelf waar u voor gaat: de hoogste spaarrente of de meest verantwoorde rente.

Vergelijk direct de hoogste spaarrente van diverse banken.