betere rente EN betere wereld? Ontdek de optimale combinatie op HoogsteRente.nl

Hoogsterente.nl: bewust de hoogste spaarrente en een betrouwbaar bank.

Bewust de hoogste spaarrente

Veel mensen zijn op zoek naar de hoogste rente en een betrouwbare bank maar hebben geen idee wat er met hun spaargeld gebeurt. De HoogsteRente.nl brengt daar verandering in door de ‘ethiek score in de spaaroverzichten te betrekken. Zodat u naast uitgebreide en actuele product- en spaarrente informatie in een oogopslag leest hoe verantwoord de banken uw spaargeld investeren.

Zo willen wij, net als u, de hoogste rente voor ons spaargeld.
Maar daarnaast vinden wij het ook heel belangrijk dat ons en uw spaargeld met oog voor mens en natuur wordt geïnvesteerd. Wij brengen dit voor u door vermelding van de ‘ethiekscore’  in een oogopslag helder in beeld.

Veilig sparen met de hoogste rente

Uiteindelijk bepaald u op welke manier u maximaal rendement uit uw spaargeld haalt.  Welke bank u ook kiest, u kunt erop vertrouwen dat uw spaargeld bij alle banken tot 100.000 EUR, door het depositogarantiestelsel veilig en garandeerd is.

Wilt u meer weten over de ethiek van banken?  Kijk dan op EerlijkeBankwijzer.nl, die, geholpen door de Zembla TV-documentaire getiteld  ’bankgeheimen‘, begin 2009 van start is gegaan.

Uw feedback is welkom!

Heeft u opmerkingen of wilt u feedback geven op de website over wat goed of misschien wel minder goed is, laat het ons via het contactformulier weten! 

 Alvast hartelijk dank!

HoogsteRente.nl  (Betere rente.  Betere wereld)